Affiliate links

Affiliate links er links, der peger mod andre websider. Vi benytter affiliate links i nogle af vores artikler for at give dig mulighed for at læse mere om et emne eller købe et produkt. Hvad får vi ud af det? Vi får en provision, hvis du køber et produkt gennem et affiliate link på vores website. Vi synes, det er en win-win situation: Vi får mulighed for at tilbyde dig yderligere information og du kan spare tid og penge ved at bruge affiliate links.

Hvad er et affiliate link?

Et affiliate link er et link, der fører ind til en specifik hjemmeside. Hvis en af vores læsere vælger at købe et produkt eller opskrive sig til en service, så modtager Erhvervsfronten et symbolsk beløb. Vi bruger affiliate links for at give dig mulighed for at finde relevant information og købe produkter til en lav pris. Vi tjener altså ikke penge, hvis du ikke får noget ud af det.

Alle vores affiliate links er anbefalinger, og vi kunne ikke finde på at anbefale noget, vi ikke selv står inde for. Vi har gjort os umage med at finde de bedste produkter og services på markedet, og vi håber, du kan have glæde af vores anbefalinger.