ERRANT får en investering i Løvens Hule

ERRANT fik en investering i Løvens Hule
ERRANT fik en investering i Løvens Hule – Kilde: www.errant.dk

Christian, Mads og Rasmus deltog i det side afsnit af underholdningsprogrammet Løvens Hule sæson syv, hvor de forsøgte at få en investering til deres sneakerbrand ERRANT. De tre iværksættere er alle passioneret omkring sneakers og har en høj drivkraft til at skabe.

Drømmende omkring ERRANT er at skabe et brand, som er mere end bare en sneaker, men snarere en følelse. Derfor forsøger ERRANT at skabe et kreativt univers omkring deres sneakers, som mest af alt ses gennem den markedsføring og de samarbejder der laves med spændende personer og brands.

I afsnittet ender investoren Christian Arnstedt med at investere i de tre sneaker-entusiaster. Fremtiden må vise, hvad investeringen gør for ERRANT, men mon ikke de oplever en massiv vækst. Der er ingen tvivl om, at der er en god kemi blandt ERRANT-skaberne og Christian Arnstedt, og med Christian Arnstedts bagkatalog vil der være rig mulighed for ekspandere.

Se ERRANT sneakerkollektion

Denne artikel er ikke en reklame, men vi anbefaler at du går ind og tjekker sneaker-kollektionen hos ERRANT. Du kan både finde sneakers til herre og damer. ERRANT sneakers er kendt for den ekstraordinære komfort, høje kvalitet og stilrene design. Alle sneakers er håndlavet i Portugal og designet i Danmark. Den høje kvalitet og komfort gør skoen velegnet til både hverdag såvel som festlige begivenheder. 

Læs andre nyheder om mode her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tidligere artikel
Polestar O₂ - Redefineringen af en sportsvogn

Polestar O₂ – Redefineringen af en sportsvogn

Næste artikel
De sjoveste Klovn citater

De sjoveste Klovn citater