Sådan skifter du alle dørene i huset til en overkommelig pris

Sådan skifter du alle dørene i huset til en overkommelig pris
Sådan skifter du alle dørene i huset til en overkommelig pris

Denne artikel indeholder affiliate links.

Døre er en dyr post, hvis alle skal skiftes. Men det behøver ikke være sådan. I denne artikel guider vi dig til valg af døre, og hvor du kan finde de bedste døre til billige penge. Så selvom du har brug for at skifte alle dine døre, behøver det ikke at koste en formue. Hvad end du er på udkig efter nye indvendige eller udvendige døre, kan vi hjælpe dig med at finde de bedste døre til en overkommelig pris.

Døre giver et helhedsindtryk i et hus

Døre giver et helhedsindtryk i et hus, og det er derfor vigtigt, at man vælger de rigtige døre. Der findes et hav af forskellige døre. Vi har listet de mest populære op herunder:

 • Celledøre
 • Kompakt/Massiv døre
 • Glatte døre
 • Fyldningsdøre
 • Egetræsdør
 • Franske døre
 • Glasdøre
 • Dobbeltdøre
 • Tungt beslået døre og karme

Hvilken type dør skal jeg vælge?

Det kommer helt an på, hvilket hus du har, og hvad dine behov er. Er dit hus f.eks. et parcelhus fra 60’erne eller 70’erne? Så vil det typisk have en mindre entré med en lille trappe. I så fald kan en kompakt dør være en god idé. Er dit hus derimod et ældre hus med brede trapper og høje loftshvælvinger, kan en fransk eller tungt beslået dør være det helt rigtige valg.

Det er også vigtigt, at dørene matcher de andre døre i huset. Så hvis du har glatte døre på alle andre værelser, bør din entrédør også være glat. På den måde giver dørene et roligt og ensartet udtryk.

En anden ting du skal have in mente, når du vælger dine døre, er stilen på dit hus. Er dit hus f.eks. et moderne hus med store vinduespartier, kan en glasdør være et godt valg til entréen.

Er en dør ikke bare en dør?

Nej, det er faktisk ikke bare en dør. Døre kan sagtens have forskellige funktioner og dermed også forskellige priser. Så hvis du vil have nye døre til din bolig, skal du først overveje, hvilken funktion de skal have. Ydermere skal du vurdere, hvilken kvalitet du ønsker. Hvis du er en børnefamilie med små børn, kan det f.eks. være en fordel at vælge døre med en højere sikkerhedsklasse. Så selvom dørene er dyrere, kan de sagtens tjene sig selv ind i længden.

Vedligeholdelse af dine nye døre

Når du har fundet de perfekte døre til dit hus, er det vigtigt, at du vedligeholder dem. Så sørg for at smøre alle lister og karme med vaseline eller silikone, når de bliver tørre. På den måde undgår du, at dørene begynder at knirke. Det er også en god idé at støvsuge dine døre jævnligt for at fjerne støv og skidt. Sådan holder du dine døre flotte i mange år.

Hvis du følger vores råd, kan du nemt og overkommeligt skifte alle dørene i dit hus uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hvor kan jeg finde de bedste døre til en overkommelig pris?

Det er ikke så svært at finde de bedste døre til en overkommelig pris. Der findes mange forhandlere af døre, men ByggeBilligt.dk er en af de bedste. ByggeBilligt.dk er en online forhandler, der sælger døre til alle husstande. Du kan finde både indvendige og udvendige døre hos dem, og de har et bredt udvalg af døre i alle stilarter. Så hvis du er på udkig efter de bedste døre til billige penge, kan det være en god idé at tjekke ByggeBilligt.dk ud. De har ofte gode tilbud og rabatter, så du kan sagtens finde dine nye døre til en overkommelig pris.

Vi anbefaler døre fra ByggeBilligt.dk

ByggeBilligt.dk er én af Danmarks største (hvis ikke den største) webshop med salg af døre. De har eget lager på 3500kvm. Endvidere har de dygtige lagerfolk og kundeservice-medarbejdere, som sikre de vores kunder den bedste betjening.

Vi anbefaler ByggeBilligt.dk fordi, de:

 • Har Danmarks største udvalg af døre
 • Altid har lave priser på døre
 • Hurtig levering (ofte inden for 24 timer)
 • God kundeservice (du kan altid ringe til dem, hvis du har spørgsmål)
 • Du kan returnere dine døre, hvis de ikke passer (det er dog sjældent nødvendigt, da de har et stort udvalg af døre).
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tidligere artikel
Find den perfekte grill

Find den perfekte grill

Næste artikel
Derfor bør du investere i en robotstøvsuger

Derfor bør du investere i en robotstøvsuger