12 gode idéer til polterabendaktiviteter

12 gode idéer til polterabendaktiviteter
12 gode idéer til polterabendaktiviteter

Hvad skal man lave til en polterabend? Det er et godt spørgsmål, for der er jo mange muligheder. Mange vil nok mene, at det kommer an på gruppens alder og temperament. Er I unge og udadvendte, kan I godt begive jer ud i nogle mere vilde polterabendaktiviteter. Er I lidt ældre eller mere stille, så er der selvfølgelig også andre ting, I kan foretage jer. Vi har samlet 12 forskellige polterabendaktiviteter, så I kan få inspiration til jeres polterabend.

Gode idéer til aktiviteter til polterabend

Se listen over aktiviteter man kan lave til en polterabend herunder.

 1. Indspil en sang. Dette er en aktivitet, der især egner sig til gommen, der har musikalsk talent eller bare elsker at synge. Til denne aktivitet kan man både indspille jeres egen version af en bestemt sang, som i har minder med, eller skrive jeres egen sang.
 2. Lav mad og drikke. Det er altid hyggeligt at lave mad og drikke sammen. I kan for eksempel lave en polterabendmenu, hvor I laver maden til hinanden. Eller I kan leje et køkken og lave mad der. Dette er en aktivitet, der især egner sig til grupper, der er interesserede i mad og drikke.
 3. Besøg et spa eller wellness-center. Hvis I ønsker at slappe lidt af sammen inden polterabendfesten, så kan I besøge et spa eller wellness-center. I kan for eksempel tage en tur i sauna, svømmebassin eller Jacuzzi. Eller I kan få massage og/eller ansigtsbehandling.
 4. Tage på kajaktur. Hvis gommen er et naturmenneske kan en klassisk kajaktur med proviant være den perfekte polterabendaktivitet. I kan for eksempel tage en kajaktur i et roligt område, hvor I kan nyde naturen og have tid til at snakke sammen.
 5. Hoppe bungyjump. Hvis gommen og deltagerne er de ultimative adrenalinjunkier, kan et bungyjump være den perfekte aktivitet til en polterabend. Dette er dog ikke en aktivitet for sarte sjæle.
 6. Springe faldskærm. Hvis gommen er frisk på det der er vildere en bungyjump, så er faldskærmsspring noget af det vildeste man kan lave til en polterabend. At springe ud fra en helikopter eller et fly er stik modsat vores krops naturlige intuition, og ved denne aktivitet opnår man et højt adrenalinrush.
 7. Gokart racerløb. Hvis gommen er til fart over feltet og motorsport, så er gokart en klassisk aktivitet til en polterabend. Ved denne aktivitet kan i konkurrere internt, hvilket giver den ekstra krydderi.
 8. Besøg et Escape Room. En anden aktivitet, der er god til polterabender er gådeløsninger i et Escape Room. I denne aktivitet skal gommen samarbejde med de øvrige polterabenddeltagere om at komme ud af rum ved hjælp af gådeløsninger og samarbejde.
 9. Tage på skydebane. Hvis gommen er til våben og jagt, kan I tage på skydebane og øve jer i at ramme målene. Dette er en aktivitet, der især egner sig til grupper, der har interesse for våben og jagt.
 10. Paintball er en anden aktivitet, der især egner sig til grupper, der har interesse for våben og jagt. I denne aktivitet skal gommen og polterabenddeltagerne konkurrere mod hinanden ved at ramme hinanden med paintballs.
 11. Tage på fodboldtur. Hvis gommen og polterabenddeltagerne er fodboldsfans er en bestemt klub, kan I tage på fodboldtur og se en kamp. I kan for eksempel tage til England og se en Premier League kamp, eller I kan tage til Tyskland og se en Bundesliga kamp.
 12. Tage rundt til gode minder. Denne aktivitet er simpel, og bringer sjove grineflip og gode minder frem. Gommen og polterabenddeltagerne kan tage rundt til forskellige steder, som alle har betydning for gommen. På denne måde kan I snakke om de forskellige minder, og grine af dem.

Vi håber, at du er blevet inspireret af listen over polterabendaktiviteter. Husk at en polterabend ikke behøver at være dyr for at være sjov, og det vigtigste er at alle har det sjovt.

Vi har også skrevet en artikel med gode råd og tips til, hvordan du arrangerer en polterabend. Læs den herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tidligere artikel
Skab den bedste polterabend til din ven

Skab den bedste polterabend til din ven

Næste artikel
Derfor tager mange mænd på fisketur

Derfor tager mange mænd på fisketur

Relaterede artikler
Historien om Grand Theft Auto

Historien om Grand Theft Auto

Det er svært at finde et spil, der har været så populært som Grand Theft Auto. Dette underholdende spil har en fascinerende historie, der starter helt tilbage i 1997. I denne artikel kan du læse alt om Grand Theft Auto - fra dens oprindelse til de seneste udgivelser.
Læs mere
Gode idéer til dating

Gode idéer til dating

Når man er single, kan dating godt være en udfordring. For hvad skal man lave på den første date? Og hvordan bevarer man gnisten i et forhold? I denne artikel får du nogle gode idéer til datingaktiviteter. Uanset om du er nybegynder eller øvet, vil der være noget for dig her.
Læs mere