Historien om Grand Theft Auto

Historien om Grand Theft Auto
Historien om Grand Theft Auto

Det er svært at finde et spil, der har været så populært som Grand Theft Auto. Dette underholdende spil har en fascinerende historie, der starter helt tilbage i 1997. I denne artikel kan du læse alt om Grand Theft Auto – fra dens oprindelse til de seneste udgivelser.

Hvad står GTA for?

Grand Theft Auto – eller GTA, som det også kaldes – står for Grand Theft Auto. Spillet er udviklet af selskabet Rockstar Games, der også står bag mange andre populære spil.

Hvilke GTA spil er udgivet?

Der er mange GTA spil, der er udgivet gennem årene. De første spil i serien blev udgivet til pc’er og senere til PlayStation-konsoller. I 2003 kom det første spil i serien til Xbox-konsollen. I 2005 kom der to spil til Xbox 360-konsollen. Det første GTA spil bage til 1997, hvor det første spil til PlayStation Vita blev udgivet i 2013.

I 2014 kom det seneste GTA spil, GTA V, til alle de store spillekonsoller og pc’er.

Liste over alle GTA-spil:

  • GTA (1997)
  • GTA II (1999)
  • GTA III (2001)
  • GTA: Vice City (2002)
  • GTA: San Andreas (2004)
  • GTA IV (2008)
  • GTA V (2013)

Hvad er historien om Grand Theft Auto?

Historien om GTA startede helt tilbage i 1997, hvor det første spil i serien blev udgivet. GTA-spillet var et af de første spil, der gjorde det muligt for spillerne at bevæge sig frit rundt i en virtuel verden.

Spillet foregår i byen Liberty City, der er baseret på New York. I spillet er du en kriminel, der skal gøre alt for at komme til tops. For at gøre dette skal du stjæle biler, begå indbrud og komme ud af flere andre ulovlige aktiviteter.

Det første GTA-spil havde en meget simpel historie, men senere spil i serien har haft mere indviklede historier. I 2003-spillet GTA: Vice City foregår handlingen for eksempel i byen Vice City, der er baseret på Miami.

GTA V, der er det seneste spil i serien, har en meget detaljeret historie, der følger tre hovedpersoner. Historien i GTA V er også meget indviklet, og der er mange sidehistorier, du kan udforske.

Det er svært at sige, hvilket GTA-spil der er det bedste. Det kommer helt an på, hvad du personligt kan lide. Historien i GTA V er dog utrolig velfortalt, og spillet byder på masser af underholdning.

Hvorfor er GTA så populært?

Der er mange grunde til, at GTA er så populært. For det første er spillet utrolig underholdende. Historien og gameplayet holder spillerne fanget i timevis. Derudover er der mange forskellige måder, du kan spille spillet på.

Du kan vælge at følge historien og gøre det, du bliver bedt om, eller du kan bare lade dig selv gå amok i verden og finde på dine egne ting. GTA er et af de få spil, der virkelig giver dig friheden til at gøre, hvad du vil.

Derudover er GTA et af de få spil, der har formået at skabe en helt unik verden, som mange mennesker kan genkende sig selv i. Liberty City og Vice City er to af de mest velkendte byer i verden, og mange mennesker har en stærk forbindelse til dem.

GTA-spillene har også altid haft en meget stærk musikalsk baggrund. De fleste af spillene har en unik musikalsk stemning, der passer perfekt til den atmosfære, der er i spillet. Musikken i GTA-spillene er ofte blevet rost af anmeldere og fans.

Hvornår udgives det næste GTA-spil?

Det er endnu ikke blevet offentliggjort, hvornår det næste GTA-spil bliver udgivet. Rockstar Games har dog allerede annonceret, at de arbejder på et nyt spil i serien.

Der er ingen detaljer om, hvad det nye spil kommer til at handle om, men vi ved allerede, at det bliver et spil, mange mennesker vil vente på med utålmodighed.


Vi har også skrevet en artikel om skydespillet Counter Strike. Læs den herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tidligere artikel
Hvad er sandsynligheden for at vinde i Lotto?

Hvad er sandsynligheden for at vinde i Lotto?

Næste artikel
Historien om Counter Strike

Historien om Counter Strike

Relaterede artikler
Hvad er fars dag?

Hvad er fars dag?

I Danmark fejrer vi fars dag den 5. juni. Hvad er fars dag? Hvorfor holder man fars dag? Det er et godt spørgsmål! Fars dag er en dag, hvor vi kan sætte pris på vores far og fortælle ham, hvor glad vi er for ham. Vi giver gerne gave til vores far på fars dag. Hvad er de gode gaveideer til fædre? Læs videre og bliv klogere!
Læs mere
Historien om Counter Strike

Historien om Counter Strike

Counter Strike er et af de mest populære skydespil i verden. Det er en historie, der kan spores helt tilbage til 1999, hvor det første spil udkom. Siden da er der kommet mange forskellige versioner af spillet, men Counter Strike har altid været et skydespil med masser af fans. I dag kan du leve af at spille Counter Strike, og der er mere end 25 millioner Counter Strike solgte spil på verdensplan.
Læs mere