Sjove scorereplikker → Prøv dem på din flirt! 🤣

Sjove scorereplikker → Prøv dem på din flirt!
Sjove scorereplikker → Prøv dem på din flirt!

Har du svært ved at finde de rigtige ord, når du skal score? Så er du ikke alene. Mange mennesker har svært ved at finde den helt rigtige scorereplik. Derfor har vi samlet en liste over sjove scorereplikker, som du kan bruge på din næste flirt.

En scorereplik er ét af de ældste trick i bogen, når det kommer til at score kvinder eller mænd. Så hvorfor ikke bruge et af disse sjove scorereplikker på din næste flirt? Scorereplikker skaber smil, latter og charme, og dermed er du godt på vej til at score. Udover at scorereplikker kan give smil og latter, så giver de også give en samtale et boost. Sjove scorereplikker får nemlig ofte den anden person til at svare igen med en scorereplik, og dermed er I godt i gang med at flirte.

Nu om dage møder mange hinanden digitalt, og der kan nogle scorereplikker miste charmen. Så brug dem med omtanke. Nogle af de sjove scorereplikker kan virke stive eller akavede på tekst, og det kan være svært at sende de rette signaler, hvis modtageren ikke kan se, at du har et glimt i øjet. Derfor anbefaler vi altid, at du benytter scorereplikkerne, når I mødes ansigt til ansigt.

12 sjove scorereplikker

Vi har samlet 12 sjove scorereplikker, som du kan prøve dig frem med. Nogle af dem kan virke upassende for nogen, og sjove for andre. Det er op til dig at afgøre, hvilke scorereplikker der vil fungere bedst for dig.

 1. Jeg har mistet min telefon. Kan jeg låne din? Så jeg kan ringe efter mig selv.
 2. Er dine forældre kendte? Fordi du ligner dem.
 3. Sådan en som dig kan jeg godt tænde på.
 4. Hvis vi skulle have et barn sammen, hvad ville det hedde?
 5. Jeg tror vi har mødt hinanden før. Har vi ikke mødtes i en drøm?
 6. Har du en god forsikring? For du har lavet en bule i mine bukser.
 7. Er du fra Danmark? For jeg kan lide danskere.
 8. Hvis jeg sagde, at du havde et smukt ansigt, ville det så være en scorereplik?
 9. Sådan nogen som dig bør man tage med forsigtighed.
 10. Du er ikke fra her, er du? Fordi jeg aldrig har set dig før.
 11. Ham: Elsker du at sove? Hende: Ja? Ham: Vi burde gøre det sammen på et tidspunkt
 12. Jeg har aldrig mødt nogen som dig før. Hvad hedder du?

12 søde scorereplikker

Vi har også samlet 12 søde scorereplikker, som er passende til en romantisk stemning.

 1. “Hvis jeg var en blomst, ville jeg være en rose, fordi du er den smukkeste kvinde/mand, jeg nogensinde har set.”
 2. “Du er så dejlig, at jeg ikke kan lade være med at tænke på dig.”
 3. “Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvor dejligt det må være at kysse dig.”
 4. “Du gør mig så glad.”
 5. “Det er så dejligt at møde dig.”
 6. “Du har så smukke øjne.”
 7. “Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvor meget jeg elsker dig.”
 8. “Du er den bedste kvinde/mand, jeg nogensinde har mødt.”
 9. “Jeg er så glad for at have mødt dig.”
 10. “Du er den smukkeste kvinde/mand, jeg nogensinde har set.” –
 11. “Du gør mig til et bedre menneske.”
 12. “Jeg kan forestille mig at dele resten af livet med dig.”

Dine scorereplikker kan modtages forskelligt

Når du fyrer én god scorereplik af skal du være opmærksom på hvordan din partner modtager replikken. Du kan risikere at blive mødt med en forvirret eller sur ansigtsudtryk, hvis vedkommende ikke lige er på samme humoristiske bølgelængde som dig. Det nytter ikke noget at fyre en upassende replik af, som du ved modtageren ikke kan lide. Derfor bør du inden prøve at analysere, hvilken form for humor og stemning, der er mellem jer. Så kan du bedre finde ud af, hvilke scorereplikker der vil fungere og ikke fungere.

For at undgå at skabe pinlige situationer anbefaler vi altid, at du først prøver scorereplikkerne af på dine venner. Så kan du teste, om replikken virkelig fungerer, som den skal. Det er altid bedre at fyre en sjov scorereplik af foran et par venner, end det er foran den kvinde eller mand, som du gerne vil score. Så kan du altid få dine venner til at grine og have det sjovt, mens I har scorereplikker-konkurrence. Prøv dem alle af og se hvilke der virker og ikke virker. Så er du godt på vej til at finde de rigtige scorereplikker, som du kan bruge på din flirt.

Du skal også passe på, at du ikke overtænker for meget på modtagerens reaktion. Nogle vil grine, andre vil smile og andre vil virke en lille smule akavede. Uanset hvad, så er det ikke nødvendigvis fordi, at en scorereplik ikke har virket.

Vi håber, at du via denne artikel er blevet inspireret til at finde nogle gode scorereplikker. Så kan du fyre dem af på din flirt, kæreste eller partner og have det sjovt med dem. Sørg for at få en god kemi inden, så I kan grine sammen af de sjove replikker. Husk også at det ikke kun er ordene, der tæller – men også den måde du siger dem på. Så giv dig god tid til at øve dig inden, så dine scorereplikker virkelig kan få den effekt, som du ønsker.


Vi har også skrevet en artikel om gode idéer til datingaktiviteter. Du kan læse den ved at klikke herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tidligere artikel
Gode idéer til dating

Gode idéer til dating

Næste artikel
En seng der giver mere plads og søvn

En seng der giver mere plads og søvn

Relaterede artikler
11 gør-det-selv projekter til mænd

11 gør-det-selv projekter til mænd

Hvis du er mand, og elsker at lave ting selv, så er du landet på den det helt rigtige side. I denne artikel vil vi nemlig fortælle dig om 11 forskellige gør-det-selv projekter, som du kan give dig i kast med. Måske har du altid drømt om at bygge et skur i baghaven, eller måske vil du gerne lære at reparere din cykel selv? Uanset hvad, så finder du gode bud til gør-det-selv projekter lige her.
Læs mere
Derfor tager mange mænd på fisketur

Derfor tager mange mænd på fisketur

Mange mænd tager på fisketur for at finde ro og fred til sjælen. Fisketure er en fantastisk måde at komme væk fra hverdagens stress og jag, og nyde naturens skønhed. Der er mange gode grunde til at tage på fisketur, men her vil vi kun nævne tre af dem.
Læs mere