Se Drakes hus til +650 millioner kroner

Se Drakes hus til +650 millioner kroner
Se Drakes hus til +650 millioner kroner – Kilde: @TheRichest

Et hus til et svimlende millionbeløb på over 650 millioner kroner. Så mange penge har rapperen Drake brugt på hans hus som han kalder ‘The Embassy’. Huset er beliggende i bydelen Bridle Path i Toronto, og området bliver kaldt for ‘millionærens vej’. I denne artikel kan du se Drakes fantastiske hus.

Hvis du ikke lige ved hvem Drake er, så er han én af vore tids største musikere, der har vundet stort set alle former for musikpriser der er at vinde. Ligeledes har Drake også slået et utal af rekorder for salg og streaming af musik. Faktisk har Drake så mange musikpriser, så han har et dedikeret rum til awardpriserne og platinplader som han kalder ‘The Award Room’.

Men det er ikke kun fra musikkarrieren, at den store formue kommer fra. Drake har nemlig også foretaget fordelagtige investeringer i huse, som han gennem tiden har solgt med gevinst. Endvidere ejer Drake også pladesleskabet og tøjmærket OVO.

Huset ‘The Embassy’ er 50.000 square feet svarende til omkring 4500 kvadratmeter, og rummer alt fra en klub til en indendørs basketballbane og musikstudie. Til at hjælpe sig med at skabe huset har Drake haft arkitekten Ferris Rafauli, som har tegnet og designet det meste af huset.

Før at Drake kunne igangsætte byggeriet af ‘The Embassy’ skulle han sikre sig privatliv i det dyre boligkvarter. Derfor ansøgte han kommunen i Toronto om at få lov til at bygge en mur rundt om grunden der var dobbelt så høj som det tilladte. Det fik han naturligvis lov til.

Billeder af Drakes hus indendørs

På nedenstående billeder kan du se nogle af de unikke rum i ‘The Embassy’ som Drake og arkitekten Ferris Rafauli. Alle rum er indrettet ud fra Drakes interesser og hobbyer.

basketball court
Drakes indendørs basketballbane – Kilde: https://www.architecturaldigest.com
entry with marble floor
Indgang på ‘The Embassy’ – Kilde: https://www.architecturaldigest.com
drake at piano in home
Et skræddersyet Bösendorfer koncertflygel designet af Ferris Rafauli og Takashi Murakami. – Kilde: https://www.architecturaldigest.com
kitchen with marble island
Køkkenafdelingen på ‘The Embassy’ – Kilde: https://www.architecturaldigest.com
sitting room with bar
Drake på hans egen klub i huset med Ferris Rafauli. – Kilde: https://www.architecturaldigest.com

Se Drakes hus på video

Hvis du er interesseret i at se Drakes overdådige hus, så klik på videoen herunder.

Læs andre artikler om kendte her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tidligere artikel
Husker du Skagen smackdown? Her er historien bag videoen

Husker du ‘Skagen smackdown’? Her er historien bag videoen

Næste artikel
AUDI RS 3 fra 2022 - En vanvittig bil

AUDI RS 3 fra 2022 – En vanvittig bil