De 5 dyreste burgere fra The Burger Show

De 5 dyreste burgere fra The Burger Show
De 5 dyreste burgere fra The Burger Show

Ville du nogensinde betale 8000 kr. for én burger? Det er nok de færreste der ville bruge så mange penge på mad, men der er stadig nogen entusiaster, som nørder burgere på et helt andet niveau. I USA kommer der flere og flere burgerrestauranter der tilbyder ekstravagante burgere.

I The Burger Show har man samlet de fem dyreste burgere fra showet. Der er alt fra en dekadent okserib-burger med komikeren Gabriel Iglesias, til en luksuriøs Wagyu-burger med NFL-stjernen Marshawn Lynch. Vi har listet de fem dyreste burgere op herunder.

Texas Beef-rib burger
5 – TEXAS BEEF-RIB BURGER

#5 – TEXAS BEEF-RIB BURGER

Den første burger koster omtrent 700 kroner. Burgeren består af en dry-aged bøf med ost på, og oven på osten kommes der chili con carne. Dernæst kommer der en stor smoked beef rib hvor på at benet tages af det møre kød. Burgeren toppes med et ristet toastbrød. Gabriel Iglesias er imponeret, og elsker sammensætningen af de to forskellige slags kød.

Pris: 700 kr.

A-5 WAGYU KATSU BURGER
A-5 WAGYU KATSU BURGER

#4 – A-5 WAGYU KATSU BURGER

Bøffen består af en finhakket fars af A-5 wagyu katsu kød som steges medium rare. Burgeren består af tyndskåret hokkaido mælkebrød som ristes en smule med kødfedt. Dernæst smøres et lag smoked show aioli efterfulgt af tyndskåret pickles. Bøffen puttes derefter på burgeren, og den toppes med tyndskårede friteret hvidløg.

Pris: 1.475 kr.

LE BURGER EXTRAVAGANT
LE BURGER EXTRAVAGANT

#3 – LE BURGER EXTRAVAGANT

Den tredje dyreste burger i showet består af japansk wagyu kød med trøffelsmør, og krydret med røget salt. Oven på bøffen er en 18 måneders skiveskåret cheddarost fra England samt skiveskåret mørk trøffel og et spejlæg. Overbollen er smurt med trøffelsmør, og oven på burgeren sættes en blinis med creme fraiche og kaviar. Sidst men ikke mindst drysses guldstøv ud over burgeren.

Pris: 2000 kr.

CAVIAR TRUFFLE STEAKHOUSE BURGER
CAVIAR TRUFFLE STEAKHOUSE BURGER

#2 – CAVIAR TRUFFLE STEAKHOUSE BURGER

Den anden dyreste burger i showet består af 116 dages dry-aged amerikansk wagyu ribeye tomahawk kød, som laves om til en bøf. Burgeren består af en ristet hjemmelavet burgerbolle med smurt trøffelmayo. Bøffen steges og flamberes efterfølgende med ost. Oven på bøffen rives en smule hvid trøffel efterfulgt af kaviar.

Pris: 2750 kr.

THE STUDY BURGER

#1 – THE STUDY BURGER

Den dyreste burger koster over 8000 kr. Hvis du vælger at købe denne burger medfølger der en vinylafspiller. Burgeren består af en A-5 wagyu bøf, som steges med en skive cheddar oven på. Bollen er en purple occhio potato roll. På overbollen er der små stegte champignoner, som kun kan fås om efteråret. Dernæst ristede tomater og sidst men ikke mindst revet trøffel.

Pris: 8150 kr.

Se de 5 dyreste burgere fra The Burger Show

Du kan se videoen med de fem dyreste burgere fra showet herunder.

Læs andre artikler om mad her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tidligere artikel
Hjemmelavet durumrulle med kebab

Sådan laver du en hjemmelavet durumrulle med kebab

Næste artikel
Polestar O₂ - Redefineringen af en sportsvogn

Polestar O₂ – Redefineringen af en sportsvogn

Relaterede artikler
Sådan griller du en god bøf

Sådan griller du en god bøf 🥩

Når du griller en bøf, er det vigtigt at følge nogle simple regler for at opnå den bedste smag og konsistens. I denne artikel vil vi give dig et par tips til, hvordan du griller din bøf perfekt hver gang. Så uanset om du er begynder eller øvet grillmester, kan du lave en god bøf på grillen!
Læs mere
Derfor er kaviar så dyrt - Fakta om kaviar

Hvorfor er kaviar så dyrt?

Kaviar er noget af det mest eksklusive fødevare vi har i Danmark. Noget af det mest eksklusive kaviar kan koste op mod 250.000 kroner. I denne artikel kan du blive klogere på, hvorfor kaviar egentlig er så eksklusivt og dyrt.
Læs mere
Den Bedste Køkkenkniv - Test & Guide

Den Bedste Køkkenkniv – Test & Guide

Når man køber en køkkenkniv, er det vigtigt at finde den helt rigtige. Der findes nemlig mange forskellige køkkenknive på markedet, og derfor kan det være svært at vide, hvilken køkkenkniv man skal vælge. I denne artikel guider vi dig igennem de vigtigste ting, du skal overveje, når du køber køkkenkniven. Vi giver også et bud på den bedste køkkenkniv på markedet lige nu.
Læs mere