Hvem er Jim Latrache-Qvortrup? Lær Jim bedre at kende

Hvem er Jim Latrache-Qvortrup?
Hvem er Jim Latrache-Qvortrup? – Kilde @jim_latrache – Foto: @simonbirkphoto

Denne artikel indeholder affiliate links.

Kostskole, børnehjem, faldskærmssoldat i fremmedlegionen, jetset-pusher og undercoverskuespiller i Nordkorea. Det er blot nogle af de ting, som Jim Latrachae-Qvortrup har været igennem i hans 50 årige liv. Det er svært ikke at blive fascineret af den vilde person, og hvis du ønsker at læse mere, så læs hans bog ‘Jim’, og køb den her.

Jim er en fascinerende mand, der har må siges at have levet et liv i overhalingsbanen. Det startede allerede som barn, da en vanskelig barndom førte til en kriminel løbebane. Som 19-årig kom Jim i fremmedlegionen som faldskærmssoldat, hvilket er noget af en bedrift.

Senere i livet blev Jim en af Københavns mest populære jetset-pushere, der leverede kokain til kendte danskere, primært i København. Dog blev han senere hen afsløret af politiet, da han var i besiddelse af intet mindre end 1.6 kg. kokain. Dette udløste en fængselsstraf på i alt otte år. I mellem fængselsopholdende møder Jim sin nuværende hustru, Nicoline, og hun var med til at gøre, at Jim lagde det kriminelle liv på hylden og blev en dygtig forretningsmand og iværksætter. Forretningerne er lovlige, og Jim har gang i flere forskellige projekter i København.

Jim blev for alvor kendt hos danskerne i sin medvirken i dokumentarserien Muldvarpen – Undercover i Nordkorea, hvor han spillede rollen som den falske forretningsmand Mr. James, som infiltrerede det lukkede regime.

Fakta om Jim Latrache-Qvortrup

  • Fulde navn: Jim Mehdi Latrache-Qvortrup
  • Alder: 50 år (1972)
  • Stilling: Forretningsmand, iværksætter, forfatter og foredragsholder
  • Tidligere: Faldskærmssoldat i fremmedlegion, jetset-pusher, skuespiller,
  • Uddannelse: Psykologi, kostskole
Køb “Jim- Fra cokepusher til undercover i Nordkorea” – Kilde: @jim_latrache

Køb “Jim- Fra cokepusher til undercover i Nordkorea”

Er du også sulten efter at læse mere om Jim Latrache-Qvortrups erindringer? Så bør du købe hans bog. Bogen er skrevet i samarbejde med Rasmus Elmelund, og blev udgivet d. 05-11-2021. Bogen dækker alt fra det tidlige liv, til de vilde festtider som kokainpusher, og senest hans medvirken som Mr. James i dokumentarserien ‘Muldvarpen’.

Book et foredrag med Jim Latrache-Qvortrup aka. Mr. James

Jim Latrache-Qvortrup kan også bookes til foredrag, hvor du kan høre mere fra den dragende personlighed. Jim er en eminent historiefortæller, der i den grad kommer ud over scenekanten og fascinerer sine omgivelser.


Læs andre portrætter her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tidligere artikel
Hvem er Don Domingo, og hvad er et søndagsbarn?

Hvem er Don Domingo, og hvad er et søndagsbarn?

Næste artikel
Se Seth Rogen få det varmt i 'Hot ones'

Se Seth Rogen få det varmt i ‘Hot ones’ 🥵