Se Seth Rogen få det varmt i ‘Hot ones’ 🥵

Se Seth Rogen få det varmt i 'Hot ones'
Se Seth Rogen få det varmt i ‘Hot ones’ – Kilde: @First We Feast

Seth Rogen er en skuespiller og filmproducer, der har været en førende komisk tilstedeværelse i Hollywood i to årtier. Hans genkendelige grin giver altid et smil på læben, og der er da også plads til latter mellem de stærke bider af hot wings. I denne artikel kan du se Seth Rogen spise ti hot wings med stærkere og stærkere chillisaucer.Seth Rogen har medvirket, instrueret og skrevet mange store film de forgangene tyve år. Film såsom Anchorman: The Legend of Ron Burgundy, The 40 Year Old Virgin, Superbad, Step Brothers er alle nogle, som han har en stor medvirken i. I de senere år har han i højere grad fokuseret på manuskriptforfatning og instruering af film og serier.

Den stærkeste chilisauce som Seth Rogen spiser
Den stærkeste chilisauce som Seth Rogen spiser – Kilde: @First We Feast

Den stærkeste chilisauce som Seth Rogen spiser

Den tiende hot wing er med den stærke chilisauce Apollo. Chilisaucen er en hybrid af verdens hidtil stærkeste chilier Carolina Reaper og Pepper X. Apollo springer vindstyrkeskalaen og den slår langt hårdere end nogen af ​​dens forfædre. Carolina Reaper er stadig den officielt stærkeste chili i verden, mens Pepper X uofficielt er den stærkeste. Sammen bliver de to forskellige til Apollo. Man kan købe chilisaucen hos den danske chilliconnoisseur Chili Klaus.

Se afsnittet med Seth Rogen og Sean Evans

Som altid har Sean Evans nogle skarpe spørgsmål klar, og Seth Rogen får lov til at fortælle diverse historier imens han spiser de stærke hot wings. Dog bliver det sværere og sværere at fokusere, desto længere afsnittet bliver.


Læs andre artikler om kendte her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tidligere artikel
Hvem er Jim Latrache-Qvortrup?

Hvem er Jim Latrache-Qvortrup? Lær Jim bedre at kende

Næste artikel
Sådan griller du en god bøf

Sådan griller du en god bøf 🥩