Polestar O₂ – Redefineringen af en sportsvogn

Polestar O₂ - Redefineringen af en sportsvogn
Polestar O₂ – Redefineringen af en sportsvogn – Kilde: www.polestar.com

Polestar O₂ er et elektrisk roadster-koncept, der vil forandre sportsbiler for altid. Ingen støj, ingen røg – kun højt til himlen. Sådan lyder det fra den svenske bilproducent. Det er en stor melding at komme med, og fremtiden må vise om netop denne elektriske sportsvogn vil forandre sportsbiler for altid. Én ting er i hvert fald sikkert; Polestar O₂ er en innovativ sportsbil, som har features vi ikke vidste var mulige at få.

Det mest unikke ved sportsbilen er, at den indeholder en filmdrone i bagenden. Filmdronen kan lette og lande, mens bilen er i bevægelse. Det vil sige, at den er fuldautomatisk, så føreren af bilen blot skal vælge, om der skal skydes action-videoklips eller stemnings-videoklips. Når O₂-modellen holder stille, kan man redigere og dele videoerne direkte fra displaysystemet. På denne måde kan du dele flotte videoklips til venner og familie.

Der er ingen tvivl om, at designet af O₂s ydre minder om et aerospace-design – både på det æstetiske og aerodynamiske plan. I stedet for at ty til eksorbitante vinger eller spoilere, benytter O₂ sig af integrerede vindtunneller i hjulkasserne og baglygter, som også fungerer som air blades. Vi har i mange år været vant til store vinger og spoilere, så dette er blot en tilvænningssag.

Polestar introducerer O₂

Polestar har udgivet en video hvor CEO Thomas Ingenlath og Head of Design Maximilian Missoni fortæller om den spændende elektriske sportsbil. Videoen er syv og et halvt minut lang, og de kommer godt rundt omkring bilens funktioner. Du kan se videoen herunder.

Læs andre artikler om biler her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tidligere artikel
De 5 dyreste burgere fra The Burger Show

De 5 dyreste burgere fra The Burger Show

Næste artikel
ERRANT fik en investering i Løvens Hule

ERRANT får en investering i Løvens Hule

Relaterede artikler
Sådan finder du den perfekte familiebil

Sådan finder du den perfekte familiebil

Når du skal købe en familiebil, er det vigtigt at finde den helt rigtige. Der findes mange forskellige familiebiler på markedet, og det kan være svært at finde rundt i alle de forskellige modeller. I denne artikel guider vi dig til at finde den perfekte familiebil. Vi giver dig et overblik over de forskellige typer familiebiler, og hvilke ting du bør overveje inden købet.
Læs mere
Sådan finder du gode værkstedspriser til bilen

Sådan finder du gode værkstedspriser til bilen

Når du skal have serviceret din bil, er det vigtigt at finde et værksted, som kan give dig en god pris og professionel service. Det kan være svært at finde gode tilbud på serviceydelser til bilen, men Autobutler.dk hjælper dig med at finde de bedste tilbud på reparationer og serviceydelser. De sammenligner priser fra mere end 20.000 værksteder i hele Danmark, så du kan få den billigste service af din bil.
Læs mere