Mand spiser to burgere på flere kilo på under 30 minutter

TEAK'S TWIN BURGER TOWER CHALLENGE
TEAK’S TWIN BURGER TOWER CHALLENGE

Man tror næsten ikke sine egne øjne. Denne mand formår at spise to kæmpeburgere der vejer mere end to kilo på under 30 minutter. Det er de færreste mennesker der kan spise så stor en mængde mad på så kort tid, men manden bag YouTube-kanalen @BeardMeatsFood er én af dem der kan spise absurd store mængder mad på kort tid.

Konkurrencen foregår på en velkendt burgerrestaurant i Florida ved navn TEAK NEIGHBORHOOD GRILL, som påstår at lave Floridas bedste burgere. På restauranten kan du finde et spækket menukort med et hav af forskellige burgere. TEAK NEIGHBORHOOD GRILL må siges at være specialister inden for burgere. I restauranten hænger der også billeder af wall of fame, altså de mennesker der har besejret de store burgere på under 45 minutter.

Se manden besejre den udfordrende burger-challange

Nedenstående video viser, hvordan @BeardMeatsFood spiser de store kaloriefyldte burgere med løgringe og sodavand. Der er endda en person som inden påbegyndelsen af udfordringen siger, at han ikke tror på, at @BeardMeatsFood kan gennemføre. Han siger, at han vil give @BeardMeatsFood 350 kr. hvis han gennemfører. Da @BeardMeatsFood gennemfører udfordringen er manden ikke at finde længere.

Læs andre artikler om mad her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tidligere artikel
De sjoveste Klovn citater

De sjoveste Klovn citater

Næste artikel
Se Kevin Magnussen drifte rundt på Coolshops nye lager

Se Kevin Magnussen drifte rundt på Coolshops nye lager

Relaterede artikler
Derfor er kaviar så dyrt - Fakta om kaviar

Hvorfor er kaviar så dyrt?

Kaviar er noget af det mest eksklusive fødevare vi har i Danmark. Noget af det mest eksklusive kaviar kan koste op mod 250.000 kroner. I denne artikel kan du blive klogere på, hvorfor kaviar egentlig er så eksklusivt og dyrt.
Læs mere
Sådan griller du en god bøf

Sådan griller du en god bøf 🥩

Når du griller en bøf, er det vigtigt at følge nogle simple regler for at opnå den bedste smag og konsistens. I denne artikel vil vi give dig et par tips til, hvordan du griller din bøf perfekt hver gang. Så uanset om du er begynder eller øvet grillmester, kan du lave en god bøf på grillen!
Læs mere
De 5 dyreste burgere fra The Burger Show

De 5 dyreste burgere fra The Burger Show

Ville du nogensinde betale 8000 kr. for én burger? Det er nok de færreste der ville bruge så mange penge på mad, men der er stadig nogen entusiaster, som nørder burgere på et helt andet niveau. I USA kommer der flere og flere burgerrestauranter der tilbyder ekstravagante burgere.
Læs mere