Mand spiser to burgere på flere kilo på under 30 minutter

TEAK'S TWIN BURGER TOWER CHALLENGE
TEAK’S TWIN BURGER TOWER CHALLENGE

Man tror næsten ikke sine egne øjne. Denne mand formår at spise to kæmpeburgere der vejer mere end to kilo på under 30 minutter. Det er de færreste mennesker der kan spise så stor en mængde mad på så kort tid, men manden bag YouTube-kanalen @BeardMeatsFood er én af dem der kan spise absurd store mængder mad på kort tid.

Konkurrencen foregår på en velkendt burgerrestaurant i Florida ved navn TEAK NEIGHBORHOOD GRILL, som påstår at lave Floridas bedste burgere. På restauranten kan du finde et spækket menukort med et hav af forskellige burgere. TEAK NEIGHBORHOOD GRILL må siges at være specialister inden for burgere. I restauranten hænger der også billeder af wall of fame, altså de mennesker der har besejret de store burgere på under 45 minutter.

Se manden besejre den udfordrende burger-challange

Nedenstående video viser, hvordan @BeardMeatsFood spiser de store kaloriefyldte burgere med løgringe og sodavand. Der er endda en person som inden påbegyndelsen af udfordringen siger, at han ikke tror på, at @BeardMeatsFood kan gennemføre. Han siger, at han vil give @BeardMeatsFood 350 kr. hvis han gennemfører. Da @BeardMeatsFood gennemfører udfordringen er manden ikke at finde længere.

Læs andre artikler om mad her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tidligere artikel
De sjoveste Klovn citater

De sjoveste Klovn citater

Næste artikel
Se Kevin Magnussen drifte rundt på Coolshops nye lager

Se Kevin Magnussen drifte rundt på Coolshops nye lager

Relaterede artikler
Sådan laver du den perfekte flæskesteg

Sådan laver du den perfekte flæskesteg

En klassisk dansk flæskesteg hører ikke bare til julen, men til hele året. Udover det lækre kød er de sprøde flæskesvær også et must for de fleste. Hvis man ikke formår at tilberede en flæskesteg korrekt kan det ende med bløde svær og tørt kød, og det er de færreste interesseret i. I denne artikel kan du få en guide til, hvordan du kan lave den perfekte flæskesteg med sprøde svær.
Læs mere
Kan det betale sig at investere i en dyr stegepande?

Kan det betale sig at investere i en dyr stegepande?

Der er mange mænd i Danmark, der elsker at lave mad. Dette gør sig også gældende for mange af os her på redaktionen. I denne artikel vil vi forsøge at besvare det lidt omdiskuterede spørgsmål: Kan det betale sig at investere i en dyr stegepande? Vi har fundet frem til nogle stegepander, som vi anbefaler til alle dem, der gerne vil have et godt køkkenudstyr uden at spendere alt for meget.
Læs mere
Den Bedste Køkkenkniv - Test & Guide

Den Bedste Køkkenkniv – Test & Guide

Når man køber en køkkenkniv, er det vigtigt at finde den helt rigtige. Der findes nemlig mange forskellige køkkenknive på markedet, og derfor kan det være svært at vide, hvilken køkkenkniv man skal vælge. I denne artikel guider vi dig igennem de vigtigste ting, du skal overveje, når du køber køkkenkniven. Vi giver også et bud på den bedste køkkenkniv på markedet lige nu.
Læs mere